Skip to content

Hapam

Heijnen Bouw https://youtu.be/FZomrvvHus0

Lees meer

Amersfoortseweg

Voor Koelewijn Bouw plaatsen wij 5 spanten t.b.v. een kantoorgebouw aan de Amersfoortseweg 28 te Bunschoten. https://youtu.be/Jz0M8i7WZbU

Lees meer

Sealane Eemshaven

In de Eemshaven heeft Sealane recent een nieuw vrieshuis in gebruik genomen voor ca. 8.000 ton opslag van overwegend bevroren vis. Bodu Staalbouw leverde en monteerde de gehele staalconstructie van het kantoor (250 m²), de expeditieruimte  (1.300 m²) en de twee vrieshallen (3.200 m²). Met name voor de beide vriescellen werden aanvullende eisen gesteld aan de staalconstructie.

Lees meer

Edisonweg

Staalconstructie voor bedrijfsverzamelgebouw op de Edisonweg 11 te Bunschoten https://youtu.be/W5VH0LCLD5A

Lees meer

Anne Frank Theater

Het nieuwe Anne Frank Theater was een bijzonder project omdat daar spanten met een vrije overlap van 60 meter inkwamen. Bovendien was de tijdsdruk nogal hoog daar het theater al in april 2014 geopend zal worden. Ondanks de hoge eisen is men toch in zee gegaan met Bodu Staalbouw omdat men daar al zeer goede ervaringen mee had. Onderaan is een filmopname te zien van het plaatsen van de 60 meter brede spanten die in twee delen met speciaal vervoer ter plaatse werden gebracht. https://www.youtube.com/watch?v=AjVzChcTY7k

Lees meer

Kerk “De Poort” te Urk

In Urk werd een nieuwe kerk gebouwd voorzien van een toren van 30 meter. Bodustaalbouw heeft de totale constructie gemaakt en gemonteerd. Hieronder foto’s van de bouw.

Lees meer

Dieren Uitvaart Centrum

Door Bodu Staalbouw werd een Dieren Uitvaart Centrum gebouwd ook wel D.U.C. genoemd. Ook dit was een mooi project en werd naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Lees meer

Van Halteren Metaal

Bodu Staalbouw B.V. is verantwoordelijk voor de staalconstructies van de nieuwbouw van Van Halteren Metaal. Naast ogenschijnlijk rechtoe rechtaan constructie is er boven de ingang een prachtige ovale entree gemaakt.

Lees meer

Renauldealer Blokhuis

Nieuwbouw van Renaultdealer Blokhuis te Bunschoten. Gesitueerd naast de ingang van industrieterrein Haarbrug Noord.

Lees meer

Polynorm

Bij Polynorm heeft Bodu Staalbouw een groot aandeel gehad in de vele staalconstructies voor de productiehallen die Polynorm rijk is. Polynorm maakt graag gebruik van de diensten van Bodu Staalbouw daar aan de levertijd en de vereiste kwaliteit altijd wordt voldaan.

Lees meer

Heinen & Hopman

De nieuwbouw van Heinen & Hopman werd ook gerealiseerd door Bodu Staalbouw. De kwaliteit van levering was dusdanig hoog dat Heinen & Hopman veel werk, waaronder frames voor inbouw in de botenindustrie, nu laat maken door Bodu Staalbouw.

Lees meer

Acatris

Voor Acatris heeft Bodu Staalbouw een grote hoeveelheid roestvrijstalen toepassingen gerealiseerd. Roestvrijstaal is in een bakkerijomgeving als die van Acatris onontbeerlijk en het is dan ook geen wonder dat hiervoor de specialist Bodu Staalbouw is ingeschakeld.

Lees meer

Boboli

Boboli in Bunschoten is producent van Italiaans brood en heeft daarvoor RVS bakken, tafels en afzuiginstallatie nodig. Hiervoor heeft Bodu Staalbouw de vakkennis in huis. Bodu Staalbouw is dan ook de vaste leverancier voor Boboli.

Lees meer

BMW garage Ekris te Veenendaal

Bij BMW-dealer Ekris in Veenendaal is men met een uitbreiding bezig waarbij gebruik gemaakt wordt van de vakkennis van Bodu Staalbouw. Dit omdat speciale verbindingen ter plaatse gelast dienden te worden en Bodu Staalbouw daarvoor de geschikte vakkundige lassers in dienst heeft.

Lees meer

Mokveld

In Hilversum werd een school uitgebreid waarin vakwerkspanten van bijna 5 meter breed moesten komen. Deze werden met speciaal vervoer over de weg verplaatst. Hieronder zit u een filmopname van het vervoer en de plaatsing van de spanten.

Lees meer

Nuon – Bordeskleppen en trappen

Voor Nuon is Bodu Staalbouw ook leverancier van o.a. bordeskleppen en traanplaatafdekkingen. Dit kan gemaakt worden van RVS, aluminium of gegalvaniseerd materiaal. Ook bordestrappen zijn gemaakt en geleverd.

Lees meer

Trajectum College te Utrecht

Bij de bouw van het Trajectum College zijn rondom grote vakwerk spanten gemonteerd. Deze schuine spanten zijn voorzien van verborgen aansluitingen.

Lees meer

Audiologisch Centrum te Amersfoort

Het audiologisch Centrum Amersfoort is uitgebreid en Bodu Staalbouw heeft de staalconstructie gemaakt en geplaatst. Daarin werden zware verzinkte vloerliggers verwerkt van HS1000.

Lees meer
Back To Top